Tinder Gold – Kannattaako? Hinta? Ominaisuudet? Alennus?


Tinder Gold on Tinderin maksullinen lisäominaisuus, jolla näet esimerkiksi sinusta tykänneet henkilöt, voit antaa enemmän supertykkäyksiä vuorokaudessa kun normaalisti ja saat yhden ilmaisen boostin kuukaudessa. Lisäksi Tinder Gold poistaa sinulta mainokset näkyvistä.

Perehdytään seuraavaksi hieman tarkemmin siihen, mitä Tinder Gold tarjoaa, ja käydään lopuksi läpi hinta-asiaa.

Tämän saman artikelin voit katsoa höpötettynä tästä!

Tinder Gold ominaisuudet

1. Näet jo ennen selaamista, kuka sinusta pitää

Goldin mahdollisesti käytetyin ominaisuus taitaa olla mahdollisuus nähdä sinusta tykänneet henkilöt jo ennen kuin selaat heidän kohdalleen normaalisti. Tinder Gold avaa ”Kultatykkäykset”-välilehdellä olevat kasvokuvat näkyviksi ja mahdollistaa sinusta tykänneiden profiilien selaamisen etukäteen. Voit myös vetäistä oikealle tässä näkymässä olevia profiileja ja saada matchin samantien, tai sitten heittää henkilöitä vasemmalle jottet joutuisi enää heitä selaamaan.

2. Tinder Goldilla saat uudet huippupoiminnat joka päivä

Huippupoiminnat on Tinderin ominaisuus jolla pääset selailemaan alueesi parhaimpia profiileja. Normaalisti voit tykätä yhdestä huippuprofiilista päivässä, mutta Gold-lisäominaisuudella sinulla on mahdollisuus vetää oikealle vaikka kaikki sinulle näkyät huippupoiminnat. Lisäksi Gold-asiakkaat voivat ostaa lisää huippupoimintoja, mikäli kymmenen erityisesti sinulle valitun henkilön tykkääminen päivässä ei riitä.

Onko huippupoiminnoista sitten apua?

Lyhyesti voin veikata, että vaikka alueen parhaimmista profiileista kovin pitäisit, harvan kanssa tulee matchia. Koska he ovat huippupoiminnoiksi valikoituneet, tarkoittaa se usein myös sitä, että he ovat hyvin tarkkoja siitä keitä oikealle itse kiskovat.

3. Kun sata ei riitä. Rajaton määrä tykkäyksiä Goldin avulla

Tinderin ilmaisversiolla, siis ilman Gold- tai Plus-paketteja, voi tykätä maksimissaan sadasta henkilöstä vuorokaudessa (tai 12 tunnin aikana, kuten usein näyttää olevan). Kun nämä sata on vedetty oikealle, pitää odotella jonkin aikaa, kunnes oikealle veteleminen taas on mahdollista.

Sensijaan Gold-asiakkaan tykkäilyjä ei ole ohjelmallisesti rajoitettu, vaan paketin hankittuasi voit kiskoa oikealle vaikka kaikki alueesi käyttäjät niin halutessasi. Siinä ei kuitenkaan ole suuremmin järkeä, koska näin siirrät käyttäjien karsintaa ja itsellesi sopivan löytymistä vain eteenpäin. Sen sijaan, että selailet ihmisiä normaalissa paikassa, joudut nyt seulomaan heitä matchiesi joukosta.

4. Hups, vedin vasemmalle! Kumoamistoiminto tulee Goldin mukana

Tinder Gold (ja Plus) tuovat mukanaan myös mahdollisuuden kumota edellinen valinta silloin, kun profiileja pyyhkii edestakaisin normaalissa selailussa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos vahingossa vedät kiinnostavan henkilön vasemmalle (tai mahdollisesti jonkun sinussa roikkuvan oikealle), voit kumota ja tehdä valinnan uudelleen.

Tämä Tinder Plussan ja Tinder Goldin ominaisuus tulee suoraan sanottuna itsellenikin joskus tarpeeseen. Vaikkei sen uudelleen valitun kanssa matchia tulisikaan, on ainakin annettu mahdollisuus.

Tinder Gold antaa enemmän supertykkäyksiä käyttöösi.

Supertykkäys < (katso klikkaamalla artikkelini supertykkäyksestä) on keino saada ilmoitettua kohteelle, että oikealle vetäessä tulee varmasti match. Supertykkäys myös usein saa superin saajan kurkkimaan tarkemmin (joko kiinnostuksesta tai uteliaisuudesta) tykkääjän profiilia, jolloin matchin todennäköisyys kasvaa.

Tinder Gold-paketilla saat vuorokaudessa käytettyä viisi supertykkäystä normaalin yhden sijaan. Tästä voi olla joskus hyötyä. Ainakin ominaisuus tuntuu hyödylliseltä siinä vaiheessa kun yhden superin jälkeen sattumalta tulee eteen profiili jolle haluaisi myös antaa supertykkäyksen.

6. Tinder Goldilla voit boostailla enemmän.

Gold-jäsenyys antaa sinulle mahdollisuuden nostaa itseäsi esille muiden käyttäjien keskuudessa kerran kuukaudessa ilman erillistä maksua. Normaalisti Tinderiin rekisteröidyttäessä profiilille tulee käytettäväksi yksi boostaus, ja näitä toki saa ostaa lisää. Tinder Gold jäsenyyden omaaville käyttäjille näitä ”ilmaisia” boosteja tipahtelee aina kuukauden välein. Ilmaisia heittomerkeissä siksi, että maksaahan Tinder Gold jonkin verran rahaa.

7. Tinder Gold vie sinut ympäri maailman

Tämä on ehkä hauskimpia Goldin ominaisuuksia, koska välillä kotikulmat alkavat vain kyllästyttää ja on kivaa vierailla vieraassa kaupungissa tai jopa ihan toisella puolella maapalloa.

Passi on Tinder Goldin yksi ominaisuus
Passi on yksi Tinder Goldin ominaisuus. Kuvankaappaus: Tinder-sovellus

Ostamalla Tinder Gold-paketin, saat käyttöösi passin jolla voit selailla käyttäjiä ympäri maailman yhdessä valitsemassasi kohteessa kerrallaan.

Passi-ominaisuudella voit asettaa itsesi haluamaasi paikkaan maailmassa, ja selailla sen jälkeen listaa käyttäjistä aivan kuin olisit itse kyseisessä paikassa. Toki nämä ihmiset edelleen ovat fyysisesti kaukana sinusta, mutta kuitenkin selattavissa.

8. Tinder ilman mainoksia? Goldilla se onnistuu

Gold vie myös mainokset pois Tinderistä. Normaalisti mainos tulee välillä profiilin tilalle selattaessa, ja jos mainoksen kohdalla pyyhkäisee oikealle, pääsee kurkkimaan mainostajan tarjoamia asioita tarkemmin. Kun käytössäsi on Tinder Gold, mainokset jäävät historiaan.

Mainoksia Tinderissä tulee kuitenkin suht harvoin, joten aivan pelkästään tämän takia en rahaa Goldiin laittaisi. Kiva lisä tämä toki on.

Miten Tinder Gold toimii käytännössä?

Mitä voisin sitten kertoa siitä, onko Gold oikeasti kullanarvoinen lisäosa, vai pelkkää rahanhukkaa?

Itse olen joskus kokeillut Gold-pakettia, ja onhan se hetken aikaan pirun hauskaa kun näkee, ketkä ovat tykänneet ja voi poimia niin sanotusti herkut päältä. Mutta pidemmän päälle sellainen lihatiski-meininki on itseäni alkanut kyllästyttämään (kuten toki välillä koko Tinderkin) enkä koe kaipaavani Goldin tuomia ominaisuuksia jokapäiväisessä käytössä.

Superia on toki kiva heitellä, ja joskus mielellään peruuttaa edellisen valinnan, mutta onko se rahan arvoista? Tinder Gold kuitenkin maksaa kohtalaisen paljon.

Tinder Gold hinta – Mitä Tinder Gold sitten maksaa?

Tinder Gold maksaa 19,99€/kk, kun valitaan maksu Google Play-kaupan kautta ja maksetaan 6 kk kerrallaan. Lyhyemmällä sopimuksella hinta on korkeampi ja pidemmällä taas alhaisempi. Ikäsi, sukupuolesi ja aktiivisuutesi sovelluksessa saattaa vaikuttaa hintaan!

Tinder saattaa päivittää alennusprosenttia silloin tällöin, ja välillä Gold-tilauksen saa myös 50% alennuksella. Tämä on voimassa sillä hetkellä kun saat puhelimeesi ilmoituksen asiasta.

Tinder Gold hinta näkyy tässä
Tinder Goldin hinta 2.5.2020 Suomessa sovelluksen kautta ostettuna. Kuvakaappaus: Tinder sovellus
Hankintakanava / jäsenyyden pituus12kk6kk1kk
Google Play tai Apple store13,33/kk (159,96)19,99/kk (119,94)31,99/kk (31,99)
Tinder.com 10,25/kk (123,00)15,41/kk (92,46)24,59/kk (24,59)
Taulukosta näet Tinder Gold -jäsenyyden hinnan sen mukaan miten pitkäksi aikaa ostat jäsenyyttä kerrallaan, ja mitä kautta teet tilauksen. Suluissa näkyy kokonaisveloitus joka vaihtelee sen mukaan, kuinka pitkäksi aikaa sitoudut.

Ylivoimaisesti suosituin tapa Tinder Gold-jäsenyyden ostamiseksi on tehdä osto suoraan sovelluksesta ja maksaa Googlen- tai Applen sovelluskauppojen kautta.

Tinder Gold hinta vaihtelee, näin voit saada sen hieman halvemmalla.

Voit kuitenkin säästää Gold-jäsenyyden hinnassa hieman, kun teet tilauksen kirjautumalla sisään tinder.com verkkosivulle ja tekemällä tilauksen sitä kautta. Syy alhaisempaan hintaan on se, että Tinder itse säästää kun sen ei tarvitse näistä ostoista maksaa palkkiota sovelluskaupoille. Yhtiö on päättänyt siirtää osan alennuksesta suoraan asiakkaille tarjoamalla halvempaa hintaa.

Tinder gold ilmaiseksi?

Minun pitää myöntää että en tiedä ainuttakaan tapaa, jolla Tinder Goldin saisi ilmaiseksi käyttöön. Kaikki videot ja vinkit joita aiheeseen liittyen olen katsellut, ovat suomeksi sanottuna huijausta.

Goldista pitää maksaa yllämainittu hinta, eikä sitä saa ilmaiseksi mitenkään. Jos olet toista mieltä ja tiedät oikeasti toimivan tavan Goldin saamiseksi ilmaiseksi käyttöön, kerro minulle niin jaan vinkin myös muille.

Tinder gold näkyy muille?

Kaverini kertoi, että Tinder Gold näky muille. Pitääkö se paikkansa?

Kerrohan sille kaverillesi, että ei muuten näy. Tinder Gold ei näy muille, ja se, että Goldin pystyisi jotenkin näkemään toisen profiilista on silkkaa humpuukkia.

Kannattaako Tinder Gold? Loppupäätelmä omasta näkökulmastani

Henkilökohtainen mielipiteeni on, että Gold ei tuo kovin paljoa lisäarvoa Tinderin käyttöön. On toki kiva nähdä kerran, ketkä sinusta tykkäävät, mutta mitä sen jälkeen? Kun tykänneet on käyty läpi, odotetaan tietysti lisää tykkääjiä joita tinder gold-ominaisuus näyttää yksi kerrallaan.

Goldia koittaessani olen muuten huomannut, että oma tasoni on laskenut. Jos minulle tulee tieto varmasta tykkäyksestä, saatan valita hänet oikealle, vaikken muuten tällaista valintaa tekisikään. Varma kun on kuitenkin aina varmaa!

Goldia on kiva kokeilla kerran tai pari, mutta jatkuvaa pitkää tilausta en itse ehkä ottaisi nykyään. 100 tykkäystä riittää oikeasti aivan hyvin alkuinnostuksen jälkeen. Eikä muidenkaan ominaisuuksien lista päätä huimaa.

Niin, avaahan Gold myös huippupoimintoja enemmän kuin ilmaisversiolla voi valita. Mutta kun niiden kanssa niin kovin harvoin tulee matchia, onko siitä sitten hyötyä. Ei mahdottomasti.

Pari muuta artikkelia sinulle

link to

Profiilisi on uusi Kun liityt Tinderiin ensimmäistä kertaa, saatat olla innoissasi ja odottaa innokkaasti ensimmäisiä osumiasi. Kuitenkin, kuten monissa muissakin digitaalisissa palveluissa,...