Tinder huippupoiminnat on kattaus alueesi parhaita käyttäjiä


Huippupoiminnat on Tinderin ominaisuus, jonka avulla näet alueesi parhaimpien profiilien joukosta juuri sinulle poimitut kymmenen käyttäjää. Huippupoiminnat valitaan omien hakukriteeriesi, mahdolliseseti tykkäyshistoriasi sekä muiden käyttäjien antamien tykkäyksien perusteella. Huippupoiminnoissa on yleensä ulkonäöllisesti viehättäviä ja mahdollisesti hyvän profiilitekstin omaavia käyttäjiä.

Miten Tinder valitsee huippupoiminnat?

Tinder yrittää valita huippupoimintoja sekä muiden käyttäjien tykkäysten perusteella, että oman profiilitekstisi pohjalta. Tinder käyttää huippupoimintojen valitsemisessa hyväksi omaan profiiliisii kirjoittamia harrastuksia, kiinnostuksen kohteita sekä esimerkiksi alaa jolla olet töissä. Näiden perusteella Tinder pyrkii valitsemaan huippupoiminnoiksi käyttäjät jotka ovat sopivia juuri sinulle.

Huipupoiminnat valitaan siis sekä yleisen kiinnostavuuden perusteella, että myös juuri sinun mieltymystesi mukaisesti.

Tuleeko huippupoiminnan kanssa helposti osuma?

Koska huippupoiminnat ovat yleisesti kohtalaisen suosittuja profiileja, voisi olettaa, että huippupoiminnan kanssa osuman saaminen on astetta haastavampaa verrattuna normaalisti selattaessa vastaan tuleviin henkilöihin. Huippupoiminnalle voi kuitenkin antaa normaalin tykkäyksen sijaan supertykkäyksen (➡️ Katso tästä mikä supertykkäys on ⬅️), joka nostaa osuman mahdollisuutta hieman.

Miten huippupoiminnaksi pääsee itse?

Olemalla hyvä. Olemalla parempi kuin muut alueesi käyttäjät.

Tässä hyvän profiilin ja hyvien profiilikuvien merkitys korostuu. Huonoilla kuvilla ja kelvottomalla tekstillä huippupoiminnaksi pääseminen on vaikeaa tai lähes mahdotonta. Ellet sitten satu oikeasti olemaan julkkis tai jostain muusta syystä henkilö joka kerta toisensa jälkeen kiskaistaan oikealle.

➡️Näin valitset hyvät kuvat profiiliin⬅️

➡️Näiden ohjeiden avulla viilaat profiilisi huippukuntoon⬅️

Tinder Gold nostaa mahdollisuutesi huippupoimintojen napsimiseen

Normaalisti voit valita yhden huippupoiminnan päivässä, jonka jälkeen muista huippupoiminnoista et voi enää tykätä. Tinder Gold antaa sinulle mahdollisuuden kuitenkin napsia vaikka kaikki kymmenen huippupoimintaa joka päivä.

Huippupoiminnat vaihtuvat päivittäin

Huippupoiminnat ovat valittavanasi 24 tunnin ajan ilmestymisestä, jonka jälkeen saat kasan uusia (tai sattumalta samoja) profiileita huippupoimintoihisi.

Pari muuta artikkelia sinulle