Hyvä Tinder bio teksti naiselle – Mitä miehet todella haluavat lukea?


Mahdollisimman rehellinen ja selkeä kuvaus itsestä. Moni naisista kertoo ainoastaan että minkälaiset miehet saa kirjoitella, mutta eivät kerro itsestään mitään, ikäänkuin se olisi itsestäänselvyys että jokainen mies joka naisen profiilin näkee niin haluaa joka tapauksessa kirjoittaa naiselle ja painaa sydän-nappia.

Hyvä kitetytys siitä mitä naisen profiilissa pitäisi olla.
-vauva.fi keskustelufoorumi-

Hyvä profiiliteksti, eli Tinder bio, on yksi tärkeimmistä asioista heti kuvan jälkeen (Joka muuten kannattaa valita huolella, kuten tästä artikkelista näet). Tinder bio naisella on yleisemmin täynnä tekstiä kuin miehellä, mutta siitä huolimatta naisetkin saattavat joskus kaivata näkökulmaa siihen, millainen on hyvä Tinder bio juuri naiselle. Tässä näkökulmaa blogikirjoituksen verran.

Olen kirjoittanut myös artikkelin Tinderin profiiliteksteistä yleisesti. Siitäkin voit saada muutaman hyvän vinkin.

Väite: Miehet ovat yksinkeraisia

Totta. Miehet todella ovat yksinkertaisia. Jos kirjoitat profiiliisi jotain lapsistasi, miehet heräävät ja pitävät sinua MILFfinä. Iästäsi välittämättä.

Jos sinulla on paljastavia kuvia, on aivan sama mitä profiilissasi lukee. Avoin hame on sama asia kuin leikkiinkutsu, eikä sitä enää peitota millään ”etsin vakavaa” jutuilla. Myös vaakatasossa voi olla vakavasti.

Kun biosi pursuaa koulutusta, elettyä elämää ja muuta täytettä, pohtivat miehet kuumeisesti että mitä hemmettiä tonkin kanssa voisi jutella. Ja vetävät vasemmalle. Miehet kun ovat edelleen yksinkertaisia.

Tästä päästäänkin stereotypioiden kautta pohtimaan, millainen bio naisen kannattaa rakentaa jotta hän kohtaa haluamansa kumppanin Tinderin kautta.

Väte: Miehiä ei kiinnosta mitä biossa lukee

Väärin.

Itse kiskon todella harvoin ihmisiä suuntaan ja toiseen pelkän kuvan perusteella. Varsinkin jos jokin profiilin kuvista miellyttää silmää, luen tarkkaan sen mitä biossa on kirjoitettuna. Ehkä harrastuneisuuden vuoksi ja toisaalta myös siksi koska kiinnostaa, kannattaako kyseistä naista lähestyä.

Naisen kannattaa kirjoittaa bio haluamansa miehen mukaiseksi

Aivan ensimmäiseksi sinun pitää toki tietää, mitä mieheltä haluat. Jos vain katselet ympärillesi, voit ehkä jättää jopa tekstin tyhjäksi ja toivoa matchia. Niitä naiselle tulee joka tapauksessa kun vaan kiskaisee oikealle.

Kuten aiemmin totesin, erilaiset tekstit tuovat mukanaan mielikuvia, ja miehen mielessä ne ovat kovin erilaisia kuin naisen ajatuksissa tekstiä kirjottaessa.

Esimerkiksi lapset ovat naiselle todella tärkeitä, mutta toisen miehen lapset naisen kanssa taas lyhyttä mukavaa etsivälle miehelle hankaloittava tekijä.

Eräs ystäväni ystävä ihmetteli, kun miehet jatkuvasti milffittelevät häntä tinder-keskusteluissaan. Katsoin profiilin läpi, ja siellä luki suunnilleen seuraavasti: ”Lapset on tehty, ja lisää omia en enää halua”. Tämä viattomalta kuulostava lausahdus, joka naisen mielessä tarkoittaa sitä, ettei hän ehkä ole kiinnostunut perhettä perustavista ja omia lapsia haluavista miehistä kääntyy miehen mielessä jollain kierolla tavalla kertomaan, että naisella on lapsia, jonka vuoksi hän on äiti. Koska mies haluaa päästä hänen pöksyihinsä, on hän siis milf.

Harvoin nainen kuitenkaan haluaa juuri tietyn tyyppistä miestä. Ja usein rakkaus ja ihastuminen pääseekin liekkeihin jonkin aivan muun kuin ”ihannemiehen” kanssa.

Bion näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että kovin tarkkaan rajaavia lausahduksia tai toteamuksia ei kannata tekstiin kirjoittaa.

Hyvä tinder bio syntyy, kun kirjoitat sen aivan kuten kertoisit itsestäsi hyvälle ystävällesi ja tämän jälkeen muokkaat siitä pahimmat räikeydet pois.

Kirjoitin muuten profiilin rakenteesta oman artikkelinsa, jonka pääset lukemaan tästä: Nämä kolme asiaa jokaisesta tinder- profiilista PITÄÄ löytyä!

Hyvä tinder bio saa aloittamaan keskustelun

 1. ”Mies aloittaa keskustelun”
 2. ”Jos et aio laittaa viestiä, paina suoraan rastia.”
 3. ”Hiljaiset älkää vaivautuko”

Nämä ovat esimerkkejä bio-teksteistä, jotka eivät valitettavasti tarkoituksestaan huolimatta saa aloittamaan keskustelua.

Varsinkin jos biossa ei juuri muuta ole, on näihin kovin vaikea tarttua.

Sensijaan pienet kysymykset tai jopa oletukset vastapuolesta toimivat huomattavasti paremmin.

 1. ”Arvaa, paljonko nostan penkistä”
 2. ”Taisit vetää oikealle, miksi?”
 3. ”Kerro huonoin iskurepliikkisi”

Tällaiset pienet teaserit saavat usein miehen tarttumaan. Ja varsinkin jos ne sisältävät jotain, jolla pääsee hieman näyttämään omia voimiaan, toimivat ne usein erityisen hyvin. Näissä kaikissa on jollain tavalla positiivinen ja humoristinen sävy, ja ne toimivat hyvinä koukkuina keskustelun aloitukseen.

Huumori ilman ”huumoria” toimii usein hyvin.

 1. ”Olen huumorintajuinen!”
 2. ”Toivottvasti olet hauska.”
 3. ”Huumori on minulle tärkeää.”

Tällaiset kertovat esitykset omasta huumorintajusta eivät juuri kerro bion kirjoittajan huumorintajusta. Niin ristiriitaista kuin se onkin. Näyttämällä saa tässäkin asiassa viestin paremmin perille.

 1. ”Söpö tiskikone vapaana!”
 2. ”Etsin pientä vispilän kauppaa”
 3. ”Äitisi rakastaa mua!”

Nämä ovat lyhyitä, hauskoja, ja saavat hymyilemään. Ja hymyilevä mies on sellainen joka vetää todennäköisemmin oikealle kuin naama väärinpäin pyyhkivä köriläs.

Vakava parisuhde on niin mennyttä. Älä kirjoita sitä bioosi

”Haluan vakavan parisuhteen.”

”Siis millaisen?”

”No vakavan. Sellaisen, jossa ollaan tuppisuuna. Hoidetaan lapset ja laskut. Rakennetaan talo. Pidetään kulissit kunnossa ja ollaan onnettomia.”

Hyvä tinder bio naiselle saa miehen kuumaksi
Yhden illan juttu voi olla alku vakavalle tai onnelliselle parisuhteelle.

Halua mielummin iloinen, onnellinen, pirskahteleva tai vaaleanpunainen parisuhde. Halua mitä tahansa muuta kuin vakava parisuhde. Jooko.

Ja oikeastaan pitääkö parisuhdetta edes kirjoittaa tinder-bioon? Jollain tavalla Tinderissä oletuksena on parisuhteen hakeminen ja hyvin harvinaista on että se alkaisi jotenkin muuten kuin pilke silmäkulmassa siitä ensimmäisestä illasta.

Jos se sitten jää yhdeksi illaksi, niin parempi niin. En minä ainakaan osaa sanoa etukäteen toimiiko kemia yhteen useampana iltana, tai edes sinä ensimmäisenä.

Turhaa siis kertoa, ettei etsi yhden illan juttuja. Niistä kun voi kehittyä juuri se toivottu monen vuoden onnellinen avioliitto.

Ja sitäpaitsi ei miehet välitä siitä mitä profiilissasi lukee jos olet vetävän näköinen. Sinun pitää itse karsia ne pahimmat pelimiehet pois mikäli yhteen iltaan jäävä säätö ei lähtökohtaisesti kiinnosta.

Positiivinen tinder bio naisella on parempi kuin kyllästyneen negatiivinen

Ymärrän paremmin kuin hyvin, että miesten kiskominen tinderissä alkaa jossain vaiheessa kyllästyttämään. Ollaanhan me aikamoisia sikoja.

Mutta jos sä kuitenkin kaikesta huolimatta haluat kaivaa meistä esille jotain muuta kuin sen negatiivisen puolen, tee biostasi positiivinen. Se toimii oikeasti paljon paremmin kuin kyllästyneen negatiivinen vuodatus.

Tinder bio ideoita naiselle

Tässä. Elämännälkäinen nainen joka valitsee itse saaliinsa. Lyhyt, ytimekäs ja mielestäni oikeasti aika hauska.
Selkeä ja lyhyt. Kertoo mitä on tarjolla muttei rajaa liikaa. Profiilista välittyy iloinen ja positiivinen asenne elämää ja miehiä kohtaan.
Itseironiaa ja huumoria suoraan Kanta-Hämeestä.
Tinder bio voi olla samaan aikaan asiallinen ja viettelevä
Tässä on siististi ja asiallisesti (sekä erittäin houkuttelevasti) kerrottu sunnuntaipoikaystävän tarpeesta. Eli läheisyydestä ja mukavasta yhdessäolosta ilman sitoumuksia.

Esimerkkejä siitä, mitä kannattaa välttää

Tässä on negatiivisuutta parhaimmillaan. Lytätään miehet heti alkuun, siitähän he innostuvat!

Hyvät kuvat saavat lukemaan bio-tekstin

Vaikka tässä onkin paasattu pitkään biosta nimenomaan teksin pohjalta, ei kuvien merkitystä pidä missään nimessä väheksyä.

Hyvät tinder kuvat (linkki vie kirjoittamaani artikkeliin kuvien valinnasta) on asia joka saa lukemaan bion ja tekemään valinnan.

Oivaltava kuva saa pysähtymään.

Pari muuta artikkelia sinulle

link to

Profiilisi on uusi Kun liityt Tinderiin ensimmäistä kertaa, saatat olla innoissasi ja odottaa innokkaasti ensimmäisiä osumiasi. Kuitenkin, kuten monissa muissakin digitaalisissa palveluissa,...