? Tinderin symbolit ❌


Tinderin symbolit

Tinderin tärkeimmät symbolit ovat sydän ja rasti. Sydän-symbolia painamalla ilmoittaa tykkäävänsä ihmisestä, ja rastia painamalla päinvastoin olevansa tykkäämättä. Muita Tinderin symboleita ovat sininen tähti (supertykkäys), keltainen nuoliympyrä (kumoa), jolla voit tehdä viimeisimmän valintasi uudelleen sekä lila salama, jolla saat nostettua omaa näkyvyyttäsi hetkeksi aikaa.

Tinderin symbolit rivissä
Tinderin symbolit joilla valitset, pidätkö henkilöstä vai et.

? Vihreä sydän-symboli. Tykkään.

Tinderin painetuin (miehet) ja toiseksi eniten painettu (naiset) symboli on vihreä sydän. Vaikka varsinaisesti symbolia ei välttämättä painetakaan, koska tinderöinti perustuu pitkälti pyyhkimiseen, tarkoitus kuitenkin on sama.

Kun painat sydän-symbolia (tai vedät kuvan oikealle), ilmaiset kiinnostuksesi sillä hetkellä selattavana olevaa henkilöä kohtaan. Mikäli hän tekee kohdallasi samoin, teille tulee osuma, englanniksi match. Linkkiä painamalla pääset lukemaan artikkelini osumista.

❌ Punainen rasti-symboli. En tykkää.

Rasti-symbolia naiset painanevat tinderissä useiten, tai pyyhkäisevät vasemmalle. Miehet taas keskimäärin painavat rastia seuraavaksi eniten sydämen jälkeen.

Rastia painamalla tai vasemmalle vetämällä et todennäköisesti kohtaa kyseistä ihmistä enää uudelleen, eikä teille voi tulla matchia. Rastilla ilmaiset, ettet ole henkilöstä kiinnostunut.

Vaikka olisitkin rastilla käyttäjän hylännyt, voi hän tulla vastaan uudelleen. Syitä tähän käsittelee kirjoitukseni ”Tinder näyttää samoja uudelleen”.

✳️ Sininen tähtisymboli. Supertykkäys.

Painamalla sinistä tähteä, tai vetämällä kuvan selattaessa ylöspäin, annat käyttäjälle supertykkäyksen. Supertykkäys kertoo vastapuolelle, että olet jo tykännyt hänestä, ja hän voi päättää ”ottaako osuman” vai ei.

Kirjoitin oman artikkelin siitä, mikä supertykkäys tinderissä on.

⚡ Lila salama. Tinder boost.

Boost on ominaisuus jolla Tinder nostaa sinun profiilisi esille paremmin. Tämä tarkoittaa sitä, että tulet muiden selatessa näkyviin paremmin, ja sitä kautta saatat saada enemmän osumia.

Taakse-ympyrä. Kumoa.

Vedit ihastuksesi vahingossa vasemmalle? Tai exäsi oikealle.

Tätä sattuu silloin tällöin, mutta ei hätää! Tällä ”back”-napilla saat kumottua edellisen valintasi ja tehtyä sen uudelleen haluamallasi tavalla.

Pari muuta artikkelia sinulle

link to

Profiilisi on uusi Kun liityt Tinderiin ensimmäistä kertaa, saatat olla innoissasi ja odottaa innokkaasti ensimmäisiä osumiasi. Kuitenkin, kuten monissa muissakin digitaalisissa palveluissa,...