Tinder osuma – 3 vinkkiä joilla saat enemmän osumia tinderissä.


Aloitetaan vinkillä 1. Käytä Tinderiä pidempään. Mitä pidempään tinderissä olet, sitä varmemmin ja enemmän osumia matkan varrella keräät. Saat siis enemmän ja parempia osumia tinderissä kun olet kärsivällinen ja odotat. Ehdit kuitenkin tapaamaan vain yhden ihmisen kerrallaan, etkä jaksa monia treffejä päivässä, joten osumien saamisella ei ole kiire.

Osuma on tapahtuma, jossa kaksi Tinder-nimisen deittisovelluksen käyttäjää pitävät kumpikin toisistaan, eli vetävät toistensa kuvat oikealle. Osuman jälkeen Tinderissä on mahdollisuus aloittaa keskustelu. Englanniksi osuma on match.

Osuma on koko tinderinkäytön perusta. Ilman osumia keskustelun aloittaminen sovelluksessa on mahdotonta, ja osumista onkin tullut joidenkin tinderissä viihtyvien keräilykohde.

Paljonko osumia pitää olla?

Yksinkertainen ja vanhanaikainen mielipiteeni on, että yksi hyvä riittää. Tämä toimii ehkä silloin, kun tinderistä haetaan parisuhdetta, ja osuma koitetaan saada parisuhteen mahdollisen toisen osapuolen kanssa. Tällöin kannattaa keskittyä yhteen hyvään kerrallaan ja katsoa mihin päätyy.

Jos taas haluat saada tinderistä seksiä, tai muuten kevyttä seuraa vaikka kahville tai keilaamaan, voi osumien keräily olla ihan hyväkin asia. Mitä useamman osuman itsellesi saat, sitä todennäköisemmin saat myös seuraa keilalle ja kuuman kupin ääreen silloin kun sitä kaipaat.

Sitten päästään vinkkiin numero 2. Mitä paremmat kuvat, ja mitä parempi teksti (tai ylipäänsä teksti) sinulla on Tinderissä, sen todennäköisemmin saat osuman jos toisenkin. Laita siis ehdottomasti profiilisi kuntoon heti ja ensimmäiseksi, tai viimeistään nyt.

Tinder osuma on kadonnut

Välillä käy niin ikävästi, että juuri kun olet saanut osuman tinderissä ja meinaat jotain kirjoittaa, osuma katoaa. Tai juuri kun olet kirjoittanut ja lähetät, tulee virheilmoitus, josta voit päätellä saman. Osumasi on poistanut sinut omista osumistaan.

Osa ihmisistä vetelee oikealle ihan vaan nähdäkseen, pidetäänkö heistä. Monet taas kiskovat katselematta sen kummemmin profiilitekstiä, ja tutustuvat osumaan tarkemmin vasta kun sellainen tulee.

Jos näin käy, on kyse useimmiten jommasta kummasta. Tai sitten Tinder vaan sekoilee.

Poistin osumani vahingossa. Mitä nyt?

Eipä oikeastaan mitään. Vahinkoja sattuu, ja tämä on sellainen jonka korjaaminen ei Tinderissä onnistu.

Jos tiedät osumastasi jotain pohjatietoja, voit toki koittaa kalastella häntä facebookista tai muualta sosiaalisesta mediasta. Tai sitten vaan jatkaa kohti uusia osumia.

Ja se vinkki kolme.

Ole aktiivinen. Mitä aktiivisempi olet, sitä enemmän näyt muille, ja sen paremmin saat osumia myös tinderissä.

Pari muuta artikkelia sinulle

link to

Profiilisi on uusi Kun liityt Tinderiin ensimmäistä kertaa, saatat olla innoissasi ja odottaa innokkaasti ensimmäisiä osumiasi. Kuitenkin, kuten monissa muissakin digitaalisissa palveluissa,...