Valitse Tinder profiilikuva oikein ja triplaa mahdollisuutesi


Kuvien valitseminen Tinderiin on joskus kuin pelaisi shakkia itseään vastaan.

Tinder profiilikuva on tinder-profiilin tärkein ja ratkaisevin osa. Kuvien valitseminen Tinderiin onkin rakettitiedettä, johon onneksi on tarjolla netillinen vinkkejä.

Kirjoitan tähän omia ajatuksiani ja muualta poimittuja totuuksia siitä, millainen on hyvä tinder profiilikuva, mitä sen valinnassa pitää ottaa huomioon, ja millaisia kuvia tinderiin kannattaa ladata. Ja ennen kaikkea miksi niin pitää tehdä.

Ensimmäinen kuva ratkaisee paljon, viimeinen kuva on lähes yhtä tärkeä ja ne kuvat siinä välissä voisivat myös olla aika hyviä.

Millainen sitten on hyvä profiilikuva, millaisia kuvia tinder-profiiliin pitäisi valita ja missä järjestyksessä ne sinne kannattaa tunkea?

Tinder-profiiliin kannattaa valita kuvia jotka paljastavat paljon. Enkä puhu nyt suorasta alastomuudesta. Kuvien tulee kertoa sinusta ihmisenä, harrastuksistasi, sosiaalisuudestasi. Tavoitteista ja haaveista. Ennen kaikkea kuvien pitää näyttää, mitä on tarjolla, mutta jättää kuitenkin sopivasti arvailujen varaan.

Silmät merkitsevät paljon

Tärkeä osa kuvia tinderissä on silmät. Niiden pitää olla selvät, niiden pitää olla esillä ja niiden pitää oikeasti näkyä. Silmien merkitystä ihmisten välisessä kanssakäymisessä ei voi väheksyä, jonka vuoksi silmät korostuvat myös tinderin kuvissa.

Silmiin katsominen lisää luotettavuutta, silmien peittäminen aurinkolaseilla taas ei. Vaikket itse omista silmistäsi niin välittäisikään, laita ne silti esille, sillä unelmakumppanisi saattaa ajatella aivan toisin.

Kyse ei tokikaan ole vain ja ainoastaan silmistä, vaan koko silmien alueesta. Sanotaan että aito hymy näkyy kasvoissa, ja ennen kaikkea silmien ympärillä. On jännää miten erilaiselta silmät näyttävät silloin kun ihminen hymyilee, verrattuna tilanteeseen jossa ihminen nostaa suunpieliään ylös.

Hymy myös tarttuu, ja hymyilevä ihminen vetää sinut todennäköisemmin oikealle kuin suu väärinpäin kuvaasi katseleva.

Kroppaa kehiin, mutta maltilla

Kroppaa vaatteilla, vai alastonta kroppaa? Tällä on oikeasti eroa, ja paljon.

Mielestäni nainen, jolla ei ole kokovartalokuvaa itsestään Tinderissä, ei ole läheskään yhtä houkutteleva kun nainen jolla tällainen kuva on. Enkä tarkoita, että sen kuvan pitäisi olla millään tavalla paljastava, kireissä vaatteissa oleva, tai salilla otettu. Riittää, että kuvasta näkee suunnilleen, minkä muotoisesta naisesta on kyse.

On varmasti ihmisiä, jotka ovat valmiita tapaamaan kenet tahansa, naamasta, kropasta ja luonteesta riippumatta, ja ihmisisä joille muu kuin luonne eri merkitse mitään. Itse kuitenkin olen senverran pinnallinen, että haluan nähdä koko paketin ennen tapaamista.

Toki kasvoista voi päätellä paljon siitä, millainen kroppa on, mutta kasvokuva ei korvaa kokovartalokuvaa.

Asian voi ajatella myös niin, että mikäli itsesään antaa vain kasvot, joutuu jännittämään treffeille mennessään sitä, onko toisen mieleen kropaltaan vai ei. Jos taas kaikki on riittävällä tasolla paljastettu jo etukäteen, pääsee yhdestä jännityksen aiheesta samantien.

Myös miesten on hyvä laittaa itsestään kropallisia kuvia esille. En usko että monikaan nainen on niin ylitsevuotavan sisäiseen maailmaan keskittyvä, että Tinderin kaltaisessa maailmassa ei antaisi arvoa sille kun saa tulevasta kumppanistaan myös ulkoisesti kokonaisen kuvan.

Enkä miestenkään tapauksessa tarkoita, että kuvien pitäisi olla paljastavia.

Naisten suusta kuulee monesti kommentin, jonka mukaan paidaton mies Tinderissä lentää samantien vasemmalle.

Paidattomuudella on kuitenkin eroa sen mukaan, missä tilanteessa paita on otettu pois, ja luonnollisuus on avainsana tässäkin tapauksessa.

On aivan eri asia laittaa kuvaksi paidaton otos uimarannalta luonnollisesti surffilaudan kanssa kävellen kuin salin vessassa otettu paidaton pullistelukuva. Ei voi sanoa etteikö osa naisista syttyisi myös paidattomista peiliselfieistä, mutta suurinta osaa ne eivät miellytä.

Miesten mieleen stereotyyppisesti ovat alastomat naiset, mutta päteekö se deittailuun? Haluaako mies kumppanikseen naisen joka näyttää kaiken jokaiselle mahdolliselle kumppanille? Toki eroa on siinä, etsiikö tinderistä seksiseuraa vai vakituista elämänkumppania, mutta yleisesti ajatellen miehet pitävät riisumisesta enemmän kuin valmiina tajottimella makaavasta naisesta.

Maltillisesti kuvia ystävistä

Kuvilla on mahdollisuus näyttää oma sosiaalisuutensa, mutta on muistettava että kuvista on myös käytävä ilmi, ketä ollaan kiskomassa suuntaan ja toiseen. Laittaessasi kuvia itsestäsi ystävien keskellä, muista tuoda selkeästi esille myös itsesi. On tympeää löytää komea uros tai kedon kukkanen, jonka jälkeen paljastuu että itseasiassa tulikin tykättyä jostain jonka profiilia ei tinderissä edes ole.

Älä siis valitse profiiliasi täyteen kuvia itsestäsi kavereiden ja ystävien keskellä. Jätä mieluiten myös pahimmat sisäpiirin örvellykset pois. Vaikka ne vaikuttavat mukavilta omasta mielestäsi, eivät ihmiset kuplasi ulkopuolella välttämättä ajattele ollenkaan samoin.

Eläin kuulemma toimii

Eläin toimii tai sitten ei. Mikäli satut pitämään sylissäsi koiraa, saattaa kissaihminen kiskaista sinut vasemmalle ja toisinpäin. Toisaalta taas koirista pitävä saattaa vetäistä oikealle juuri siksi että sinulla on kuvassa koira.

Kultainen keskitie eläinkuvissa lienee jotain taustailun ja sylissä olemisen väliltä. Mikäli eläin on sinulle tärkeä, tuo se toki esille, mutta älä anna sille liikaa valtaa.

Tinder kuvien laatu merkitsee

Aivan kuten netissä vaatteita tai autoja selatessa haluat nähdä selkeitä, tuoreita ja selviä kuvia, haluat nähdä niitä myös kumppania etsiessäsi. Tuhruiset, vanhat ja paljon rajatut kuvat antavat itsestäsi tuhruisen vaikutelman. Selkeät, raikkaat ja kirkkaat kuvat taas tuovat sinut hienosti esille. Kuvien laatuun kannattaa todella panostaa, sillä kuvilla voit tehdä tinderissä vaikutuksen vain kerran.

Montako kuvaa Tinderiin pitää valita?

Kuvien valitseminen tinderiin on välillä niin tuskallista ettei oikein enää tiedä, mikä on hyvä ja mikä ei. Tästä johtuen määrä voi joskus myös jäädä pieneksi. Pyri kuitenkin lisäämään itsestäsi vähintään viisi kuvaa, saat viisi kertaa niin montaa mahdollisuutta tehdä vaikutuksen kuin yhdellä.

Hyvä profiilikuva ei yksin ratkaise…

…vaan kaipaa kaverikseen profiilitekstin. Vaikka monesti ensimmäinen valinta tehdäänkin kuvien perusteella, on profiilitekstillä (tai sen puuttumisella) ratkaiseva vaikutus siihen, mitä ensi-ihastuksen jälkeen tapahtuu.

Tutustu siksi kirjoittamaani artikkeliin jossa pohdin, millainen on hyvä Tinder profiiliteksti.

Pari muuta artikkelia sinulle

link to

Profiilisi on uusi Kun liityt Tinderiin ensimmäistä kertaa, saatat olla innoissasi ja odottaa innokkaasti ensimmäisiä osumiasi. Kuitenkin, kuten monissa muissakin digitaalisissa palveluissa,...