Tinder bannit? Mistä tietää saaneensa banaania?


tinder bannit on paha juttu. Vältää niitä!

Tinder bannit voi saada muutaman syyn perusteella. Tämän kirjoituksen luettuasi olet hieman viisaampi pohtiessasi, miksi olet saanut tinder bannit.

Huom; Voit olla kiinnostunut lukitun tinder-tilin avaamisesta. Siinä tapauksessa sinun kannattaa tutustua kirjoittamaani artikkeliin ”Miten avaan lukitun tinder-tilin?” klikkaamalla edelläolevaa linkkiä.

Ilmianot ja huono käytös voi antaa bannit tinderissä

Tinderiin pätee sama periaate kun kaikkeen ihmisten kanssa tapahtuvaan sosiaaliseen toimintaan; koita olla fiksu.

Vaikka Tinderiä voi käyttää näennäisesti kasvottomana, on hyvä muistaa että ruudun toisella puolella on useimmiten ihminen oikeilla tunteilla.

Mikäli keskustelukumppanisi tuntee itsensä loukatuksi, on ilmiannon tekeminen usein lähellä ja jopa todennäköistä. Tällöin myös tinder bannit ovat ovella.

Tinder voi antaa bannia muilta käyttäjiltä tulleiden ilmiantojen perusteella. On myös toivottavaa että itse ilmiannat ainakin selkeät mainokset ja epätodelliset käyttäjät jotta sovelluksen käyttökokemus pysyy hyvänä.

Usean tilin käyttäminen

Tinder tili voidaan bannata, mikäli käy ilmi että samalla käyttäjällä on monta tiliä samaan aikaan. Tinder tilin tekeminen uudelleen ei sinänsä ole mitenkään kiellettyä, joskaan loputtomasti tehtynä siitä ei juuri ole hyötyäkään, mutta monen tilin käyttäminen samanaikaisesti saattaa johtaa tinder banneihin.

Sopimattomat kuvat

Lisätessäsi Tinderiin sopimattomia kuvia, esimerkiksi liian paljastavia, väkivaltaisia tai muuten palvelun sääntöjen vastaisia, on turha ihmetellä, miksi tinder bannit on päällä.

Kolmannen osapuolen ohjelmat

Tinderin käyttäminen mulla kuin alkuperäisellä sovelluksella (tai nettiselaimella) voi johtaa tilanteeseen jossa Tinder tili on estetty. Tällaisia ohjelmia ovat esimerkiksi kaikenlaiset automaattisesti oikealle ja vasemmalle vetelevät sovellukset, niinsanotut autoswiperit.

Edellämainittujen käyttäminen on muutenkin vähän hassua. Tinderissä kun on tarkoitus itse valita kenestä tykkää, ei tulla ainoastaan muiden valitsemaksi.

Huono käytös Tinderin ulkopuolella, tinder bannit päälle

Perseily ja muu huono käytös oikeassa elämässä saattaa myös johtaa Tinder-tilin sulkemiseen tai estämiseen. On hyvä muistaa että käyttäjät ovat edelleen sovelluksen käyttäjiä, vaikka heidät livenä tapaatkin. Huono käytös kohdattaessa saattaa aiheuttaa ilmiannon sovelluksessa ja sitä kautta tilin estämisen.

Mainostaminen, rasismi ja vihapuhe

Tinderissä saa vapaasti mainostaa. Itseään.

Kaikenlainen muu mainostus omassa profiilissa on kielletty. Jos esimerkiksi mainostat omaa yritystäsi, tapahtumaasi tai kalakerhoasi, saattaa tilisi tulla estetyksi.

Tinderin mukaan on aivan ok kutsua tapaamiaan ihmisiä tapahtumiin ja osallistumaan itselle tärkeisiin asioihin, mutta tilin luominen varsinaisesti mainostarkoitukseen on kielletty.

Myöskään rasisitiselle tai vihaiselle puheelle ei Tinderissä ole paikkaa. Pidä siis rasismi ja vihapuhe poissa sovelluksesta, mieluiten vain omassa mielessäsi.

Pari muuta artikkelia sinulle