Miten avaan lukitun tinder-tilin?


Kirjoitin tämän artikkelin, koska monesti törmään kysymykseen estetyn tilin avaamisesta sekä profiilin tekemisestä uudelleen sen jälkeen kun tili on estetty.

Ikäväkseni joudun toteamaan heti alkuun että muualta kuulemani (ja parin oman kokemukseni) mukaan on hyvin epätodennäköistä että Tinder avaa lukitun tilin. Eikä sillä näytä olevan merkitystä, oletko sovelluksen maksava jäsen vai et.

Tilin lukitsemiseen on aina jokin syy, ja mitä törkeämpi tämä syy on, sitä epätödennäköisempää lukitun tilin avaaminen on. Vaikka maksaisit tinderille palvelun käytöstä, ei tiliäsi ole syytä palauttaa aktiiviseksi mikäli omalla toiminnallasi karkoitat ihmisiä palvelusta tekemällä heidän käyttökokemuksensa huonommaksi.

Ensimmäinen vaihe lukitun tilin avaamisessa on rauhoittua ja odottaa muutama päivä. Saattaa olla niin, että jokin ilmianto on aiheuttanut tilisi siirtymisen tinderin tarkistettavaksi ja tilisi aukeaa uudelleen muutaman päivän päästä.

Mikäli kuitenkin on niin, että tilisi ei odottelusta huolimatta aukea, ei et pääse kirjautumaan sisälle, voit toki yrittää kirjoittaa tinderille sähköpostin. Sähköpostissa sinun tulee olla mahdollisimman asiallinen ja jopa kohtelias, ja on mahdollista että se pitää kirjoittaa englanniksi.

Ennen kuin kirjoitat viestin palvelun tukeen, mieti mikä toimintasi on mahdollisesti aiheuttanut tinder tilisi estämisen ja miten voit välttää tällaisen tulevaisuudessa. Voit lukea aiheesta enemmän ylläolevasta linkistä.

On hyvin todennäköistä että kirjoittamaasi viestiä ei käsitellä ja tiliäsi avata uudelleen. Tällöin profiilin tekeminen uudelleen on ainut vaihtoehto, mikäli palvelun pariin meinaat vielä palata.

Huomaa, että et voi tehdä tiliäsi uudelleen samalla facebook-tilillä tai samalla puhelinnumerolla jolla aiempi tilisi oli luotu. On myös hyvä olla linkittämättä spotify-tiliä tai muita tietoja profiiliin, koska tinder voi näiden perusteella yhdistää sinut aiempaan estettyyn tiliisi. Sama koskee sähköpostiosoitetta. Sekin sinun on valitettavasti tässä tapauksessa unohdettava ja käytettävä jotain toista osoitetta.

Pari muuta artikkelia sinulle