Miksi Tinder tili on estetty? Miten välttää tilin estäminen?


tinder tili estetty, syitä on monia

Tinder voi estää tilin käytön muutaman syyn perusteella. Tämän kirjoituksen luettuasi olet hieman viisaampi pohtiessasi, miksi Tinder tili on estetty.

Huom; Voit olla kiinnostunut lukitun tinder-tilin avaamisesta. Siinä tapauksessa sinun kannattaa tutustua kirjoittamaani artikkeliin ”Miten avaan lukitun tinder-tilin?” klikkaamalla edelläolevaa linkkiä.

Mistä huomaa että Tinder tili on estetty?

Kun Tinder syystä tai toisesta estää käyttämästä sovellusta eli estää sinulta pääsy omalle tilillesi, puhutaan tinder-tilin estosta. Huomaat, että käyttäjätilisi Tinderissä on estetty, kun saat virheilmoituksen koittaessasi kirjautua Tinderiin. Tilisi saattaa olla joko kokonaan estetty tai vain tarkistettavana. Mikäli Tinder tilisi on tarkistettavana, pääset kirjautumaan siihen jonkin ajan kuluttua, kun taas siinä tapauksessa että Tinder-tilisi on estetty et pääse kirjautumaan sisään tilille enää ollenkaan.

Tinder-tilin esto estää kirjautumisen siitä puhelinnumerosta tai sillä facebook-tunnuksella jolla estetty tili on tehty. Käytännössä sinulla ei tällaisessa tapauksessa ole muuta vaihtoehtoa kun kirjautua eri puhelinnumerolla tai eri Facebook-profiililla mikäli haluat jatkaa Tinderin käyttöä.

Ja käyttäytyä tulevaisuudessa paremmin.

Mikä sitten johtaa tinder-tilin estämiseen? Miksi Tinder estää? Muutama yleinen syy Tinderin estoihin alla.

Ilmianot ja huono käytös

Tinderiin pätee sama periaate kun kaikkeen ihmisten kanssa tapahtuvaan sosiaaliseen toimintaan; koita olla fiksu.

Vaikka Tinderiä voi käyttää näennäisesti kasvottomana, on hyvä muistaa että ruudun toisella puolella on useimmiten oikea ihminen oikeilla tunteilla.

Mikäli keskustelukumppanisi tuntee itsensä loukatuksi, on ilmiannon tekeminen usein lähellä ja jopa todennäköistä.

Tinder voi estää tilin käyttämisen muilta käyttäjiltä tulleiden ilmiantojen perusteella. On myös toivottavaa että itse ilmiannat ainakin selkeät mainokset ja epätodelliset käyttäjät jotta sovelluksen käyttökokemus pysyy hyvänä.

Usean tilin käyttäminen

Tinder tili voidaan estää, mikäli käy ilmi että samalla käyttäjällä on monta tiliä samaan aikaan. Tinder tilin tekeminen uudelleen ei sinänsä ole mitenkään kiellettyä, joskaan loputtomasti tehtynä siitä ei juuri ole hyötyäkään, mutta monen tilin käyttäminen samanaikaisesti saattaa johtaa tilin estämiseen.

Sopimattomat kuvat

Lisätessäsi Tinderiin sopimattomia kuvia, esimerkiksi liian paljastavia, väkivaltaisia tai muuten palvelun sääntöjen vastaisia, on turha ihmetellä, miksi Tinder tili on estetty.

Kolmannen osapuolen ohjelmat

Tinderin käyttäminen mulla kuin alkuperäisellä sovelluksella (tai nettiselaimella) voi johtaa tilanteeseen jossa Tinder tili on estetty. Tällaisia ohjelmia ovat esimerkiksi kaikenlaiset automaattisesti oikealle ja vasemmalle vetelevät sovellukset, niinsanotut autoswiperit.

Edellämainittujen käyttäminen on muutenkin vähän hassua. Tinderissä kun on tarkoitus itse valita kenestä tykkää, ei tulla ainoastaan muiden valitsemaksi.

Huono käytös Tinderin ulkopuolella

Perseily ja muu huono käytös oikeassa elämässä saattaa myös johtaa Tinder-tilin sulkemiseen tai estämiseen. On hyvä muistaa että käyttäjät ovat edelleen sovelluksen käyttäjiä, vaikka heidät livenä tapaatkin. Huono käytös kohdattaessa saattaa aiheuttaa ilmiannon sovelluksessa ja sitä kautta tilin estämisen.

Mainostaminen, rasismi ja vihapuhe

Tinderissä saa vapaasti mainostaa. Itseään.

Kaikenlainen muu mainostus omassa profiilissa on kielletty. Jos esimerkiksi mainostat omaa yritystäsi, tapahtumaasi tai kalakerhoasi, saattaa tilisi tulla estetyksi.

Tinderin mukaan on aivan ok kutsua tapaamiaan ihmisiä tapahtumiin ja osallistumaan itselle tärkeisiin asioihin, mutta tilin luominen varsinaisesti mainostarkoitukseen on kielletty.

Myöskään rasisitiselle tai vihaiselle puheelle ei Tinderissä ole paikkaa. Pidä siis rasismi ja vihapuhe poissa sovelluksesta, mieluiten vain omassa mielessäsi.

Pari muuta artikkelia sinulle