Videopuhelu (video chat / call) Tinderissä -Miten se toimii?


Tinder on hiljattain tuonut myös Suomalaisten saataville uuden ominaisuuden jolla osumaan tutustuminen voi alkaa hieman intensiivisemmin ja pelkkää tekstiä ilmeikkäämmin. Ominaisuuden nimi on videopuhelu!

Tinder videopuhelu on ominaisuus jota käyttämällä voi käydä reaaliaikaista ääni-ja videokeskustelua oman matchin kanssa silloin, kun kumpikin on ilmaissut halukkuutensa kyseiseen toimintaan. Videopuhelun aikana ruutu jakautuu kahteen yhtä suureen osaan, joista toisessa näkyy sinun naamasi, ja toisessa keskustelukumppanisi kasvot. Tai mitä hän sitten ikinä kameralle näyttääkään.

Aivan kenen tahansa kanssa videopuhelua ei kuitenkaan voi käydä, vaan Videopuhelun käynnistäminen vaatii muutaman asian.

Mitä Tinder videopuhelu vaatii?

  1. Kummallakin osapuolella on tarpeeksi uusi versio sovelluksesta (vähintään 11.19)
  2. Kumpikin osapuoli on ilmaissut halukkuutensa videopuheluun
  3. Ominaisuus on tullut alueelisesti saataville
Tinder videopuhelu vaatii kummankin osapuolen suostumuksen tai halun.
Tinder videopuhelu edellyttää, että kumpikin sitä haluaa.

Aivan kenelle tahansa videopuhelua Tinderissä ei siis voi soittaa, vaan sekä sovelluksen että tahtotilan pitää kummallakin osapuolella olla kohdallaan.

Videopuhelussa käyttäytyminen

Ennen Videopuhelun aloittamista Tinderissä on hyvä pitää mielessä muutama asia;

  1. Varmista että taustasi on kunnossa. Et välttämättä halua esitellä toistaiseksi tuntemattomalle henkilölle kaikkea henkilökohtaista kotoasi.
  2. Muista, että vastapuolena on oikea ihminen. Hävyttömyydet ja törkeä käytös johtaa pahaan mieleen, ilmiantoon ja parhaassa tapauksessa estoihin.
  3. Nauti ja saa myös toinen nauttimaan olostaan.

Videopuhelu Tinderissä on mainio tapa tehdä lähempää tuttavuutta, kuulla toisen ääni ja varmistaa että kuvat ja mielikuva vastaa todellisuutta ennen kuin numeroita alkaa vaihtamaan ja tapaamaan kasvotusten.

Pari muuta artikkelia sinulle