Tinder Explore – Uusi tapa etsiä seuraa!


Tinder toi juuri hiljattain käyttöön uuden tavan selailla käyttäjiä, Tinder Exploren.

Exploren avulla voit valita, minkä tyyppistä seuraa haet, ja selailet tarkemmin niitä ihmisiä jotka hakevat jotain saman kaltaista.

Jos kaipaat esimerkiksi vakaata parisuhdetta, ei sinun tämän ominaisuuden avulla tarvitse kahlata jokaista seikkailijaa läpi, vaan voit katsella muita jotka kaipaavat jotain pysyvää.

Tinderissä on perinteisesti ollut kohtalaisen hankala tehdä tällaista esivalintaa, mutta jos Explore onnistuu siinä mihin se on tarkoitettu, voi olla että Tinderin käyttö on astetta kivempaa tästä eteenpäin.

Exploreen pääset alareunan suurennuslasi-neliö-kuvakkeesta.

Kun olet painanut neliökuvaketta, pääset valitsemaan, millaista seuraa tähän hetkeen kaipaat. Tai pidemmäksi aikaa. Tätä kirjoitettaessa vaihtoehtoja on neljä.

  • Etsin rakkautta
  • Vapaa illalla
  • Etsin kavereita
  • Kahvitreffit

Otsikot jo asian kertovatkin. Rakkautta etsivien kannattaa siis suunnata rakkauden lokeroon, kun taas lyhyempää surinaa etsivä valitsee ”Vapaa illalla” vaihtoehdon.

Ominaisuus on siinä määrin tuore, että suurta kuhinaa ei tätä kirjoittaessa lokeroissa ole, mutta kun deittikansa ottaa tämän ominaisuuden omakseen, voisi ajatella että joka lokerossa tulevaisuudessa on jotain selattavaa.

Näiden neljän ”huoneen” lisäksi Explore tarjoaa mahdollisuuksia selata käyttäjiä myös sen mukaan valikoituna, mistä he ovat yleisemmin elämässä kiinnostuneet.

Exploren alaosassa on ”Ford you”-osio johon on poimittu erilaisia vaihtoehtoja sen mukaan, millaisia kiinnostuksen kohteita itse olet itsellesi valinnut.

Tämä osio toimii siis laajemmin saman henkistä seuraa ja samoja kiinnostuksen kohteita omaavia henkilöitä etsittäessä.

Pari muuta artikkelia sinulle