Nämä kolme (3) asiaa profiilitekstistäsi P_I_T_Ä_Ä löytyä!


Mielestäni profiiliteksti ei ole mitään ilman näitä kolmea asiaa. Kerron jokaisen kolmesta tässä kirjoituksessa sekä käyn läpi miksi niiden pitää profiilissa olla.

Kun jaksat lukea nämä asiat läpi ja perehtyä niihin ja niiden vaikutukseen kunnolla, uskon että profiilisi teho Tinderissä paranee huimasti.

1. Mitä sinä olet ja tarjoat

Ensimmäinen asia jonka tinderiä selaava ja profiilisi avaava henkilö haluaa nähdä, on tietysti se, mitä sinulla on tarjottavana.

Tässä kohdassa sinun pitää käyttää lyhyt myyntipuheenvuoro joka vakuuttaa profiiliasi katselevalle henkilölle, että juuri sinä olet se mitä hän tarvitsee.

Tämän myyntispiikin pitää olla sellainen, joka toimii jokaiseen mahdolliseen sinua kiinnostavan henkilöön. Sen ei tarvitse tehota ihmisiin joista et itse ole kiinnostunut, mutta ei siitä haittaakaan ole.

Tämä myyntipuhe voi mielestäni täyttää noin 50 prosenttia profiilitekstistä, 250 merkin verran.

2. Mikä on hintasi

Raflaava ja kieli poskella kirjoitettu otsikko haluaa kertoa, että sinun pitää sisällyttää profiiliisi tieto siitä, mitä vastapuolelta odotat.

Jos etsit parisuhdetta, odotat sitoutumista. Jos etsit kevyttä seuraa, odotat vähemmän sitoutumista tai jopa kykyä olla sitoutumatta.

Tällä kuvitteellisella hinnalla karsit omista potentiaalisista osumistasi sellaiset henkilöt, joilla ei ole sinuun henkisesti varaa.

Jos käyttäjä ei halua sitoutua, ja sinä toivot vakaan parisuhteen, hän ei ole oikea vetämään sinua oikealle.

Tämä kuvitteellisen hinnan ilmoittaminen siis etukäteen karsii osumistasi sellaiset henkilöt, jotka sinä tulet jokatapauksessa karsimaan ehdokkaista jossain vaiheessa.

Kun täytät tämän 150 – 200 merkkiä huolellisesti, työsi osumien parissa vähenee merkittävästi.

3. Pieni porkkana ja vinkki keskustelun avaamiseen.

Ja näin meille jää jäljelle vaivaiset 50-100 merkkiä profiilitekstin 500 merkistä.

Mutta se ei haittaa, koska porkkanan ei tarvitse täyttää koko vatsaa.

Profiilisi lopuksi tarjoat siis pienen maistiaisen tai alkupalan siitä, millaista kanssasi on keskustella.

Annat kanssasi osuman saaneelle aiheen ja mahdollisuuden aloittaa keskustelu helposti ja niin että jaksat siihen vastata.

Miksi tekisin profiilini tämän kaavan mukaan?

Kuten alussa mainitsin, toimimalla profiilitekstissä fiksusti, säästät turhia osumia ja itseltäsi aikaa johonkin fiksumpaan kuin osumien katsomiseen.

Kun keskityt muutamaan sinulle hyvään osumaan suuren massan sijaan, mahdollisuutesi löytää juuri se mitä etsit, paranee huomattavasti!

Pari muuta artikkelia sinulle

link to

Profiilisi on uusi Kun liityt Tinderiin ensimmäistä kertaa, saatat olla innoissasi ja odottaa innokkaasti ensimmäisiä osumiasi. Kuitenkin, kuten monissa muissakin digitaalisissa palveluissa,...