Nyt voit estää tuttuja näkemästä profiiliasi Tinderissä. Näin se onnistuu.


Tuttujen estäminen Tinderissä

Takana ovat ne ajat, kun Tinderissä tuli vastaan tuttuja pilvin pimein. Halusitpa tai et.

Toki tuttuja Tinderissä voi tulla vastaan edelleen, mutta nykyään asiaan voi (on voinut jo jonkin aikaa) vaikuttaa ainakin jollain tasolla. Tarvitaan vain kyseisen henkilön puhelinnumero, ja toivotaan että tämä henkilö on rekisteröitynyt Tinderiin juuri sillä nimenomaisella numerolla.

Usein Tinder ehdottaa yhteystietojen estämistä jo rekisteröitymisen yhteydessä, mutta asetukseen pääsee toki käsiksi myöhemminkin.

Henkilön estäminen Tinderissä

  1. Valitse alareunan (android-versiossa) valikosta ukkelin pää. Viimeinen vasemmalla.
  2. Valitse asetukset
  3. Vieritä alaspäin ja paina kohtaa ”Estä yhteyshenkilöitä”
  4. Paina ”Jatka” ja anna Tinderille lupa käyttää yhteystietojasi.
  5. Valitse ”Tuo yhteystietoja” jolloin Tinder hakee osoitekirjastasi kaikki henkilöt, ja voit valita ketkä haluat estää, tai paina yläreunassa olevaa +-kuvaketta ja lisää yhteystiedot manuaalisesti.
  6. Kun olet lisännyt haluamasi henkilöt, paina yläreunan nuolesta takaisinpäin, ja estolistasi on valmis.

Rajoitukset ja muut ongelmat.

On tärkeää huomata, että esto toimii vain, mikäli kyseinen henkilö rekisteröityy Tinderiin niillä yhteystiedoilla jotka sinulla hänestä on ja jotka Tinderille tässä kohdassa annat. Jos henkilö rekisteröityy esimerkiksi prepaid-numerolla tai muulla vastaavalla tavalla, ja sinulla ei tätä numeroa ole estettynä, ei esto toimi.

Jos olet saanut henkilön kanssa jo osuman, tämä esto ei vaikuta. Halutessasi estää kanssasi osuman saaneen henkilön, lue tämä artikkeli.

Pari muuta artikkelia sinulle

link to

Profiilisi on uusi Kun liityt Tinderiin ensimmäistä kertaa, saatat olla innoissasi ja odottaa innokkaasti ensimmäisiä osumiasi. Kuitenkin, kuten monissa muissakin digitaalisissa palveluissa,...