Voinko katsoa / miksi näen Tinderissä hylätyt uudestaa?


Tämä artikkeli vastaa käytännössä kahteen eri kysymykseen, jotka kummatkin koskevat hylättyjen profiilien kiertämistä uudelleen arvioitavaksi.

  1. Voinko nähdä hylkäämäni profiilit jollain tavalla uudelleen?
  2. Miksi Tinder näyttää hylätyt profiilit minulle toiseen kertaan?

1. Hylättyjen profiilien katsominen uudelleen

Periatteessa ainut tapa jolla voit Tinderissä katsoa profiilit uudelleen sen jälkeen kun olet joko hylännyt tai vetänyt henkilöt oikealle, on tehdä tinder tili uudelleen. Siihen ohjeet linkissä edellä.

Toisaalta Tinderin tarkoitus onkin luottaa ensivaikutelmaan, joten miksi niitä hylättyjä lähtisi uudelleen katselemaan. Eivät ne sen paremmiksi ole muuttuneet 😉

2. Miksi Tinder näyttää minulle hylätyt toiseen kertaan?

Joskus Tinder näyttää hylättyjä uudelleen ikään kuin epähuomiossa. Näin ei tokikaan pitäisi käydä, mutta ei se ole aivan ennenkuulumatonta. Jos esimerkiksi yhteys Tinderin palvelimelle katkeaa hetkeksi kesken selailun, olet kyllä hylännyt henkilön, mutta Tinderille asti tieto hylkäämisestä ei ole mennyt. Tästä johtuen saatat nähdä jo hylkäämäsi profiilin uudelleen.

Pari muuta artikkelia sinulle