Vain henkilöt joista olen tykännyt näkevät minut – Tinder-asetus


Mikäli sinulla on maksullinen Tinder plus tai Tinder gold lisäominaisuus, voit asetuksista valita, kenelle profiilisi näytetään. Kun valitset vaihtoehdon ”Näytä minut vain henkilöille joista olen tykännyt”, näyt vain niiden henkilöiden selattavana joiden kohdalla olet itse vetänyt oikealle.

Tämä toki rajoittaa profiilisi näkyvyyttä ja sitä kautta myös välillisesti matchien määrää. Periaatteessa kyseisen vaihtoehdon ollessa valittuna, et voi ihmisiä selaillessasi saada osumaa, koska toinen ei ole sinusta voinut tykätä ennen kuin sinä tykkäät hänestä. Osumia sinulle tulee ainoastaan jälkikäteen.

Myöskään kaksi henkilöä, joilla kummallakin on kyseinen asetus käytössä, eivät periaatteessa koskaan voi saada osumaa keskenään.

Tämä valinta voi olla oivallinen vetävän näköisille naisille, ja erittäin halutuille miehille, mutta peruskäyttäjänä ilman superulkonäköä jättäisin ominaisuuden ottamatta käyttöön, koska mielestäni se rajoittaa liikaa kohtaamisen mahdollisuuksia.

Pari muuta artikkelia sinulle

link to

Profiilisi on uusi Kun liityt Tinderiin ensimmäistä kertaa, saatat olla innoissasi ja odottaa innokkaasti ensimmäisiä osumiasi. Kuitenkin, kuten monissa muissakin digitaalisissa palveluissa,...