Tinderin nollaus


Tinderin nollaus

Tinderin nollaus tarkoittaa tilannetta, jossa Tinder profiili poistetaan ja tehdään samantien uusi profiili. Nollauksen tarkoituksena on saada uudelleen jo kerran selatut henkilöt selattavaksi, ja toisaalta saada oma profiili ilmestymään toistamiseen muiden selattavaksi.

Yksinkertaisimmillaan Tinderin nollaus tapahtuu seuraavasti:

  1. Avaa Tinder
  2. Valitse asetukset
  3. Selaa alas asti.
  4. Valitse ”Poista tili”
  5. Vastaa ”Oletko varma” kysymykseen myöntävästi.
  6. Tee tili uudelleen aivan samoin kuin tekisit kokonaan uuden profiilin.

Tinderin nolauksessa on huomioitava, että hyvin todennäköisesti Tinder muistaa sinut ja tunnistaa esimerkiksi puhelimesi, puhelinnumerosi tai naamasi, jonka vuoksi profiilisi ei välttämättä ”nollaudu” täysin.

Mikäli nollaat profiilisi usein, saattaa Tinder antaa sinulle näkymättömän eston. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka sinä saisit selattua käyttäjiä aivan normaalisti, muut eivät näe sinua, eikä tästä johtuen tule osumia juuri lainkaan.

Miksi Tinder profiili nollataan?

Tinderin nollaus tulee mieleen usein silloin, kun esimerkiksi kaikki käyttäjät alueelta on jo kertaalleen selattu, tai siinä vaiheessa kun osumien vähyys alkaa turhauttamaan.

Nollauksella saa usein pienen alkuboostin, eli hetken jonka aikana profiilia näytetään useammalle henkilölle kuin normaalisti. Tästä johtuen monet nollaavat profiilinsa, ja tämän ominaisuuden väärinkäytön estämiseksi Tinder taas suhtautuu usein tapahtuvaan nollaukseen kielteisesti.

Pari muuta artikkelia sinulle

link to

Profiilisi on uusi Kun liityt Tinderiin ensimmäistä kertaa, saatat olla innoissasi ja odottaa innokkaasti ensimmäisiä osumiasi. Kuitenkin, kuten monissa muissakin digitaalisissa palveluissa,...