Tinder profiiliteksti – [Katso ohje ja ideat]


Tinder profiiliteksti

Tinder profiiliteksti on kuvien alapuolella näkyvä 500 merkin pituinen kuvaus profiilin henkilöstä. Profiiliteksti voi sisältää tietoa harrastuksista, kiinnostuksen kohteista tai profiilin henkilöstä itsestään. Profiilitekstiin sisällytetään usein myös emojeita ja nokkelia ajatuksia. Profiilitekstin tarkoituksena on täydentää profiilikuvan antamaa ensivaikutelmaa.

Hyvä Tinder profiiliteksti on yksi surullisen vähän käytetty tapa omien osumien laadun ja määrän parantamiseen. Hyvä profiiliteksti houkuttelee vetämään oikealle, kertoo tarpeeksi muttei liikaa, on oivaltava ja mukaansatempaava.

Olen törmännyt ajan kuluessa monenlaisiin profiiliteksteihin, ja harvinaisen usein siihen, että profiiliteksti puuttuu kokonaan. Se on harmillista siinä mielessä, että yhä useampi käyttää Tinderiä ei pelkkien kuvien, vaan myös profiilitekstin perusteella. Ja mikäli henkilöltä profiiliteksti puuttuu, heikkenevät mahdollisuudet osuman saamiseen ratkaisevasti.

Toki se, että profiiliteksti muilta puuttuu, antaa sinulle etulyöntiaseman, koska sinä taas sellaisen tietysti itsellesi kirjoitat. Eikö vaan!

Profiilitekstin merkitys Tinderissä

Miksi vaivautuisin kirjoittamaan mitään tekstiä, kun matcheja tulee muutenkin? Ei näitä mun tekstejä kuitenkaan kukaan lue, niin turha tähän on mitään kirjoittaa.

Tällaiset pari lausahdusta ovat kovin yleisiä, vaikkeivät ne pidä mielestäni alkuunkaan paikkaansa.

Profiilitekstin lukevat suuri osa niistä ihmisistä jotka aikovat sinut vetää oikealle. Profiiliteksti on mahdollisuus vaikuttaa juuri niihin ihmisiin, jotka kuvan perusteella ovat sinusta kiinnostuneet.

Hyvä profiiliteksti on ikään kuin asiansa osaava myyjä kivijalkaliikkeessä. Vaikka liike olisi täynnä ihmisiä, kauppa ei välttämättä käy. Ja toisaalta puolityhjässäkin myymälässä on mahdollisuus kunnon tulokseen.

Jos sulla on näyteikkuna, eli ne profiilikuvat kunnossa, saat sisälle asiakkaita. Niitä, jotka pysähtyvät kuviin. Mutta jos sä et ollenkaan myy niille asiakkaille, vaan istut tiskin takana ja katselet, myyntitulos jää pieneksi.

Sensijaan vaikka sulla olis liikkeessä vaan muutama asiakas, voit aikaansaada hyvän tuloksen kun palvelet heitä ja kerrot mitä sulla on tarjolla.

Itsehän olet paras henkilö markkinoimaan asiakkaille tuotetta nimeltä sinä itse, koska tunnet tuotteen läpikotaisin. Eikö vain.

On hassua perustaa suurella budjetilla näyttävän julkisivun omaava liike, ja jättää asiansa osaavat myyjät palkkaamatta. Samalla tavalla on järjetöntä rakentaa tinderiin hyvillä kuvilla oleva profiili ja jättää se ilman myyvää profiilitekstiä!

Millainen sitten on hyvä profiiliteksti?

Yksinkertaisesti ilmaistuna hyvä tinder profiiliteksti houkuttelee oikeita ihmisiä vetämään oikealle tai antamaan sydäntä. Hyvän profiilitekstin tarkoitus on toimia mielenkiinnon lisääjänä, herättää mahdollisesti uteliaisuutta ja antaa hieman keskustelunaihetta ensimmäiseen viestiin. Tekstissä voi ja on hyvä olla kerrottuna hieman siitä, millaista elämää elät, mitä mahdollisesti harrastat ja miten se vaikuttaa tulevan kumppanin kanssa viettämääsi aikaan.

Keneen profiilitekstin pitää vedota?

Ajatellaan, että sulla on kauppa, jossa myydään lasikeppoja.

Millaisia asiakkaita haluat liikkeeseesi?

Sellaisia, jotka ovat nimenomaan lasikepoista kiinnostuneita? Vai ihan ketä tahansa, välittämättä siitä, tietävätkö he edes myymästäsi tavarasta mitään. Tai ovatko siitä kiinnostuneita? Tai osaavatko he kulkea liikkeessä aiheuttamatta tuhoa?

Veikkaan jälkimmäistä. Ja Tinder-profiilitekstin kanssa on aivan sama juttu.

Sun pitää houkutella sillä tekstillä nimenomaan sellaisia ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita nimenomaan susta ja sun kaltaisesta ihmisestä.

On selvää ajanhukkaa kerätä osumia ja koittaa keskustelussa seuloa niitä pahimpia mokia pois.

Paljon fiksumpaa on saada muutama laadukas osuma ja keskittyä seulomaan niistä paras.

Ja tässä hyvän profiilitekstin merkitys juuri korostuu. Se on se etukäteisseula joka tekee raakaa karsintaa puolestasi.

Profiilitekstin voi jakaa kolmeen osaan.

Ajateltuani ja aikani ihmisten profiileita katseltuani olen tullut siihen tulokseen, että hyvän profiilitekstin tulee sisältää kolme asiaa.

Kirjoitin tästä rakenteesta oman artikkelinsa, jonka pääset lukemaan tästä: Nämä kolme asiaa jokaisesta tinder- profiilista PITÄÄ löytyä!

Tinder profiiliteksti on 500 merkkiä

Tinder hyväksyy profiilitekstiin 500 merkin verran tarinaa. Välilyönnit mukaan lukien. On huomattava, että emojit vievät usein merkkejä enemmän kuin yhden, joten 500 kappaletta emojeja on turha kuvitella saavansa mukaan.

Näihin 500 merkkiin pitäisi saada siis mahtumaan koko elämäntarina siinä laajuudessa kuin vastapelurille on tarpeen kertoa ennen ensitapaamista.

Profiiliteksti voi sisältää emojeja

Monesti profiilitekstiin Tinderissä on saatu mahtumaan kiitettävä määrä emojeita ja muuta sälää, joka oikein käytettynä sattaa olla hyvinkin mukavaa ja kuvailevaa. Emojeilla voi kuvailla harrastuksia, työtä, lemmikkejä ja perheen kokoa. Vain muutamia esimerkkejä mainitakseni. Profiiliteksti voi siis sisältää emojeja, mutta on hassua jos koko profiilitekstin tinderissä täyttää niillä. Emojit kun jättävät kuitenkin paljon myös lukijan oman tulkinnan varaan.

Hyvä profiiliteksti kertoo, mitä olet

Aiemmassa artikkelissa ”tinder profiili” sivuttiin hieman sitä, pitääkö profiilin olla myyvä vai ostava, vai kenties molempia. Suurin vaikutus profiilin luonteeseen tässä mielessä on juurikin tekstillä. Kuvat ovat aina lähtökohtaisesti myyviä, mutta profiilitekstissä saatetaan myös pyytää. Kertoa mitä itse on hakemassa.

Tinder profiiliteksti kannattaa luoda sellaiseksi että se kertoo mahdollisimman paljon sinusta itsestäsi, ja mahdollisimman vähän siitä millä perusteella kiskot ihmisisä suuntaan ja toiseen. Profiilitekstin loppuun voi toki lisätä jonkin kehoituksen, mutta koko tekstin ei missään nimessä tule olla liian karsivaa.

Tinder profiiliteksti on oivaltava

Oivaltavaa, hauskaa ja huumorilla kuorrutettua profiilitekstiä on paljon kivempi lueskella kuin kuivaa listaa siitä, mitä vastapeluri ajattelee itsensä olevan. Koska olet huumorintajuinen, annat sen toki myös näkyä tekstissäsi jotenkin muuten kuin kirjoittamalla profiiliin ”olen huumorintajuinen”. Ei ole ollenkaan huono asia, mikäli swaippailija oivaltaa tekstistäsi jotain sellaista joka ei aukene jokaiselle. Se kertoo siitä, että teillä on jotain yhteistä.

Rehellinen ja suora profiiliteksti peittoaa liian kikkailun

Mitä suoremmin tinder profiilitekstin teet, sen parempi. Tokikaan tekstiin ei kannata ensimmäiseksi kertoa haluavansa fyysistä kontaktia, sellainen kun karkoittaa helposti ainakin naisväen vetämään vasemmalle. Mutta muuten suoruus on kovasti arvossa niin tekstissä kuin oikeassa elämässäkin.

Oliko tästä kirjoituksesta sinulle iloa tai hyötyä? Kyllä! ? / Ei ?

Esimerkkejä ja kommenttejani vastaavan tulleista teksteistä. Löydätkö täältä omasi ?

Lyhyt ja ytimekäs. Kertoo suoraan mitä etsii ja mikä ei kiinnosta. Ilmoittaa myös pitävänsä huumoria tärkeänä. Tosin tässä tekstissä huumoria oli vain viimeinen hymiö ?
Lyhyt ja hauska Tinder profiiliteksti.
Tämä oli jotenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan hauska. Varsinkin jos tuo yhdyssanavirhe oli tahallinen ?

Ja sitten ne lupaamani aiheeseen liittyvät muut kirjoitukseni.

Pari muuta artikkelia sinulle

link to

Profiilisi on uusi Kun liityt Tinderiin ensimmäistä kertaa, saatat olla innoissasi ja odottaa innokkaasti ensimmäisiä osumiasi. Kuitenkin, kuten monissa muissakin digitaalisissa palveluissa,...