Tinder-keskustelun ylläpitäminen. Näin sinäkin onnistut!


En ole varma minkä verran muut naiset kokevat asiasta ongelmaa, mutta kuulemani mukaan varsinkin miehet ovat huomanneet, että Tinder keskustelun lopahtaminen on hyvin yleistä. Tinder keskustelun ylläpitäminen vaatii sitä että kumpikin vuorollaan kirjoittaa jotain. Eikä vain jotain, vaan jotain sellaista johon toinen haluaa tai viitsii vastata. Näi keskustelu luonnollisesti jatkuu. Välillä tulee toki erilaisia ohilyöntejä ja käy niin, että sama osapuoli joutuu kirjoittamaan viestejä uudelleen kun edelliseen ei saa minkäänlaista vastausta.

Keskustelun ylläpitäminen Tinderissä on kuitenkin ainut asia joka voi millään tavalla johtaa treffeihin. Jos keskustelu lopahtaa eikä kumpikaan jaksa sitä ylläpitää pienenee myös treffien mahdollisuus olemattomaksi. Käytännössä nollaan.

Keskustelun ylläpitäminen tinderissä on kahden kauppa

Kukaan ei voi yksin keskustella kovin pitkään, eikä tinder tee tässä kohtaa poikkeusta. Sujuvaan keskusteluun tarvitaan aina kaksi sellaista, jotka ovat kiinnostuneita keskustelemaan keskenään. Harvoin varsinaista vikaa löytyy kummastakaan jos keskustelu loppuu. Ette vaan sopineet sillä kertaa yhteen.

Tinderissä on tärkeää ylläpitää keskusteluja, miksi?

Tinder on ehkä yksi raadollisimpia paikkoja hiljaisille ihmisille. Varsinkin naisilla uutta keskustelukumppania pukkaa jatkuvasti, ja mikäli mies odottaa hetkenkin liian pitkään, tipahtaa hänen sijaintinsa naisen keskusteluissa nopeasti alaspäin. Mitä kauemmin odottelee, sen alemmas putoaa ja sitä vähemmän nainen enää tätä miestä muistelee.

Mikäli mies haluaa pysyä naisen mielessä Tinderissä ilman että hän itse aktiivisesti ylläpitää keskustelua, pitää hänessä olla jotain hyvin erityistä.

En toki voi vastata kaikkien puolesta, mutta oman kokemukseni mukaan tinderissä ei jutella kerrallaan vain yhden henkilön kanssa, vaan keskusteluja on käynnissä jatkuvasti usean henkilön kanssa. Tästä johtuen hiljainen tipahtaa kelkasta pois.

Kauanko odotan vastausta ennen kuin otan uudelleen yhteyttä?

Mikä sitten on normaalia aktiivisuutta, ja minkä toinen alkaa kokea häirintänä?

Itse toimin niin, että kirjoitan viestin parin päivän välein, pari kertaa. Jos jostain syystä näihin ei tule mitään vastausta, odotan viikon. Mikäli henkilö edelleen on matcheissani, saatan laittaa vielä yhden viestin. Jos tähänkään ei tule vastausta, poistan matchini parin päivän päästä. Tai jätän roikkumaan, mielentilasta riippuen.

Välillä toki saattaa olla niin, että vastapuolella on jokin vakavampi tapailu menossa ja hän haluaa kokeilla, tuleeko siitä mitään ennen kuin jatkaa keskustelua muiden kanssa. Tällaisessa tapauksessa ylläpitämällä itse keskustelua saatat olla korkeammalla hänen listallaan siinä tapauksessa että tapailu ei johtanutkaan pidemmälle. Jos olet poistanut matchisi, ei tällaista tietenkään voi tapahtua.

Matchien määrästä ei sinänsä ole mitään haittaa ja jos inota riittää, jokaisen kanssa voi ylläpitää hyvääkin keskustelua. Olen kuitenkin huomannut että on raskasta jutella kovin monen ihmisen kanssa kovin minesta asiasta samaan aikaan. Jatkuva aiheen vaihtelu kuluttaa energiaa.

Mistä sitten huomaa, että keskustelua ei kannata enää jatkaa? Tämä lienee omasta viitseliäisyydestäsi kiinni. Ja toisaalta siitä, onko sinulla myös puhuvia matcheja. Jos on, keskity niihin, mikäli huomaat että joku ei oikeen jaksa, viitsi tai pysty viesteihisi vastaamaan.

Ärsyttääkö matcheja keskustelun ylläpitäminen?

Ärsytys yleensä saa toimimaan. Joko vastaamaan tai poistamaan matchin. Tinderissä saa lähetellä viestejä matcheilleen, ja se on jopa toivottavaa. En näe mitään syytä, miksi joku ärsyyntyisi saamistaan viesteistä. Enkä varsinkaan syytä miksi joku ärsyynnyttyään edelleen lukisi saamiaan viestejä sen sijaan että poistaisi matchin.

Ärsyttävää on se, jos kaivat matchisi esille muista sosiaalisista medioista sen jälkeen kun hän on jostain syystä poistanut sinut. Ärsyttävää ei ole laittaa viestiä tinderissä keskustelun ylläpitämiseksi.

Hyviä aiheita keskustelun ylläpitämiseen

Keskustelun ylläpitämiseen on hankalaa tai mahdotonta antaa suoria lainauksia joilla siinä onnistuu. On kuitenkin jotain yleistä joka sopii lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen silloin kun oma pää on tyhjä.

  • Voit kertoa jostain hieman erikoisemmasta (mutta ei liian oudosta) asiasta jota juuri teit.
  • Jos huomaat matchisi olevan poikkeuksellisen kaukana tai lähellä, kysy onko hän matkalla (tai tullut katsomaan sinua ilmoittamatta)
  • Kysy suoraan, mitä ajatuksia hänellä on sinusta. Mutta älä tinkaa asiaa jatkuvasti.
  • Voit myös harrastaa pitkiä yksinpuheluita. Tällä tavalla saatat jäädä mieleen tai saaa hullun maineen. Ainakin sinulla on jokin päiväkirja johon kirjoittelet elämästäsi 😉

Jos tuntuu siltä, että tinder keskustelu ei etene näistä vinkeistä huolimatta, voit vilkaista muutaman mahdollisen syyn ja korjauksen linkkiä painamalla.

Pari muuta artikkelia sinulle