Supertykkäys (Super like) Tinderissä


Supertykkäys on astetta tehokkaampi tapa tykätä käyttäjästä tinderissä. Supertykkäyksen antamalla vastapuoli saa tiedon, että olet tykännyt hänen profiilistaan, ja mikäli hän tykkää sinun profiilistasi, saatte varmasti matchin.

Supertykkäys onnistuu painamalla profiileja selatessa sinistä tähteä, tai vetämällä sormella kyseisen kohdalla ylöspäin.

Supertykkäys vahingossa

Supertykkäys vahingossa on todella yleistä, ainakin sen perusteella mitä profiiliteksteihin perehtymällä selviää. Monella, varsinkin naispuolisella, lukee että ”kaikki supertykkäykset vahinkoja” tai jotain muuta vastaavaa. Onko tässä sitten kyse siitä, että halutaan etukäteen pyytää anteeksi mikäli ollaan kovin kiinnostuneita, vai koetaanko supertykkäily jotenkin nolona.

Miten supertykkäys vaikuttaa?

Itse ajattelen, että supertykkäilyn voi säästää sellaisiin profiileihin, joihin todella haluaa saada yhteyden. Supertykkäys nimittäin saa vastapuolen ainakin hetkeksi pysähtymään kohdallasi.

Vaikka naiselle on tavallista, että jokainen oikealle vedetty on automaattisesti myös osuma, saa supertykkäys kuitenkin perille sellaisen viestin, että tämä henkilö todella on kiinnostunut minusta. Hän käytti päivän ainoan supertykkäyksen juuri minuun, tai jopa laittoi muutaman sentin ihan oikeaa rahaa likoon vuokseni. Super-tykkäyksiä kun voi ostaa sen yhden joka päivä tulevan lisäksi.

Supertykkäys ei näy

Joskus tosiaan käy niin hullusti että puhelimeen tulee ilmoitus supertykkäyksestä, mutta vaikka kuinka selaa profiileja, ei sellaista supertykännyttä että henkilöä tule vastaan.

Tässä tapauksessa yleisimmin on kysymys siitä, että käyttäjä on poistanut profiilinsa supertykkäyksen jälkeen. Välillä puhelimen näytöltä poistuu tällainen ilmoitus kuin itsekseen, mutta joskus tällaisia haamuilmoituksia jää myös kummittelemaan.

Miten supertykkäys näkyy?

Supertykkäys tulee ilmi niin, että sinusta supertykänneen profiilin kohdalla kuva välähtää sinisenä, ja sitä jää reunustamaan sellainen sinertävä tähtimäinen kuvio.

Supertykkäyksen kautta tulleissa matcheissa on myös sininen tähti profiilikuvan vieressä merkiksi siitä, että kyseinen osuma on alkanut supertykkäyksestä.

Pari muuta artikkelia sinulle

link to

Profiilisi on uusi Kun liityt Tinderiin ensimmäistä kertaa, saatat olla innoissasi ja odottaa innokkaasti ensimmäisiä osumiasi. Kuitenkin, kuten monissa muissakin digitaalisissa palveluissa,...