Mitä kysyä tinderissä?


Tinderissä voit kysyä hyvän maun rajoissa mitä tahansa, eikä mautonkaan kysymys aina ole tuhoon tuomittu. Mieti kuitenkin ennen kysymyksen lähettämistä, onko se aikaan ja vastapuolen profiiliin verrattuna asiallinen, sillä muutaman ilmiannon jälkeen bannit tinderistä ovat herkässä.

Hyviä ajatuksia kysymyksiin löydät esimerkiksi vastapuolen profilista, profiilin kuvista ja tekstistä, ja siitä, mitä olette aiemmin keskustelleet.

Väkisin käyty keskustelu ei kuitenkaan ole kovin hedelmällistä, ja mielestäni onkin niin, että jos usein joudut pohtimaan, mitä tinderissä vastapuolelta kysyisit, kannattaa siirtyä seuraavaan osumaan. Saattaa nimittäin olla niin, että keskustelunne on kovin yksipuolista ja toinen keskustelee kanssasi vain kohteliaisuudesta.

Mutta mennään sitten asiaan. Mitä voisit toiselta kysyä?

Paljon riippuu siitä, millaisella tasolla keskustelunne ja suhteenne Tinderissä on, ja mihin suuntaan sinä ja vastapuolesi haluatte keskustelua kuljettaa.

Vakaviin suhteisiin tähtäävissä keskusteluissa kysymysten tulee tietysti olla hieman syvemmällä tasolla. Voidaan kysellä toisen suhtautumisesta elämään, mieltymyksistä parisuhteeseen liittyvissä asioissa, aikeista perustaa perhe, tai udella, onko jälkikasvua jo kenties olemassa.

Pinnallisemmalla tasolla olevissa Tinder-suhteissa kysymykset voivat taas liittyä esimerkiksi mies / naismakuun, lempiruokaan (joka toki on merkityksellinen myös pidemmässä parisuhteessa) tai vaikkapa mieluisaan treffipaikkaan.

Kuten aiemmin mainitsin, jos vaikuttaa siltä että sinä olet jatkuvasti ylläpitämässä keskustelua ja toinen lähinnä vastailee kysymyksiisi (olethan jostain syystä päätynyt lukemaan tätä artikkelia), pohdi vastapuolen motiiveja.

Hedelmällinen keskustelu on sellaista joka sujuu kuin itsekseen, ilman että kumpikaan joutuu googlaamaan sitä, mitä seuraavaksi kysyisi jotta saa toisen pidettyä edes hieman aktiivisena.

Pari muuta artikkelia sinulle